Skip to main content

Tractaments

Odontologia preventiva

Prevenció avui, salut demà. La prevenció permet tenir una millor salut bucodental en el futur. Visitar amb regularitat el dentista i cuidar la teva salut bucodental de manera regular amb hàbits dentals diaris, higienes i revisions periòdiques és essencial per la salut de la teva boca i dents.

Odontologia conservadora

Tractament i restauració de les zones afectades per càries i altres afeccions, sempre conservant la zona no afectada.

Estètica dental

Un somriure bonic i una boca sana, és sinònim de salut i benestar. L’estètica dental inclou diferents tècniques per aconseguir una millora en l’aparença, com el blanquejament dental, les carilles, tancaments d’espais interdentals…

Pròtesis dentals

Branca de l’odontologia que té cura de la substitució de les peces dentals que falten a la boca. El tractament comença amb el diagnòstic de la pròtesi que millor s’adapta al pacient, i posteriorment se’n fa el disseny i l’adaptació necessària.

Ortodòncia (infantil i adults)

Existeixen múltiples tractaments i solucions per aconseguir una correcta posició estètica i funcional de les peces dentals. Treballem amb els sistemes convencionals i també amb els nous sistemes estètics com els bràquets ceràmics o la ortodòncia invisible.

Periodòncia

Disciplina que diagnostica i tracta les malalties que afecten a les genives i el suport de les dents. L’afectació de les genives generalment comença amb una gingivitis, que si no es tracta pot afectar la resta de teixits del voltant fins que apareix la periodontitis (pèrdua d’os i de les peces dentals). Per aquest motiu és molt important detectar-la i tractar-la a temps.

Cirurgia oral

Prevenció, diagnòstic i tractament de qualsevol anomalia de la boca. Inclou procediments com extraccions, tracció de dents, cordals inclosos… Un ampli ventall de solucions quirúrgiques per a cada pacient i necessitat.

Implants dentals

Substitució de les peces dentals perdudes per tal de recuperar la funció masticatòria i restablir la boca des del punt de vista estètic.

Regeneració òssia

Consisteix en aplicar tècniques de cirurgia avançada als pacients que tenen problemes amb l’os per suportar un implant. Gràcies a aquestes tècniques de regeneració òssia podem intervenir amb èxit a pacients que fins ara se’ls desaconsellava un implant dental.

Endodòncia

Les càries profundes, els traumatismes o el desgast poden provocar la inflamació de la pulpa (la part més interna de la dent). Això provoca sensibilitat i dolor. L’endodòncia tracta aquesta inflamació conservant les peces dentals i evitant-ne l’extracció.

Odontopediatria

La prevenció és essencial a qualsevol etapa de la vida, però a la infantesa és fonamental. Per això recomanem fer una primera visita al dentista quan el nen té 4 anys, per poder fer un bon control de la salut bucal i evitar problemes de cara al futur.

Higienes bucodentals

La higiene bucodental va vinculada a tenir uns bons hàbits diaris i regulars, com ara raspallar-se correctament les dents, netejar-se amb fil dental, glopejar col•lutori i fer visites periòdiques a l’higienista dentista. A la clínica oferim higienes dentals per netejar des de la part visible de la dent fins a la part més interna de la geniva, on es troben la majoria de bacteris.

Reserva ara la teva cita per un dels nostres tractaments dentals!

This site is registered on wpml.org as a development site.